Thursday, November 8, 2012

Twitter: Oops, we reset passwords we didn't need to

Many users received an unusual-sounding email from Twitter explaining that it had reset their passwords after a suspected security breach. Now the company says it went too far -- but doesn't explain the breach.

Now that Twitter has reported a security breach and reset the passwords of many users, the company has issued a statement explaining why it did what it did:

We're committed to keeping Twitter a safe and open community. As part of that commitment, in instances when we believe an account may have been compromised, we reset the password and send an email letting the account owner know this has happened along with information about creating a new password. This is a routine part of our processes to protect our users.

In this case, we unintentionally reset passwords of a larger number of accounts, beyond those that we believed to have been compromised. We apologize for any inconvenience or confusion this may have caused.

In other words, while some individuals' accounts have been accessed and used to send spam, Twitter did not suffer any large-scale hack.

Source: http://bit.ly/TcaV55

1 comment:

 1. đồng tâm
  game mu
  cho thuê nhà trọ
  cho thuê phòng trọ
  nhac san cuc manh
  số điện thoại tư vấn pháp luật miễn phí
  văn phòng luật
  tổng đài tư vấn pháp luật
  dịch vụ thành lập công ty trọn gói

  Sở Dương cười hắc hắc, nói tiếp:

  “Hiện tại, Bổ Thiên Các của Bổ Thiên thái tử so với Kim Mã Kỵ Sĩ Đường đúng là lực lượng ngang bằng nhau, nhưng nếu so về quy mô hay chiến lực thì lại thua kém cả vạn dặm so với Kim Mã Kỵ Sĩ Đường, như là đất với trời vậy đó! ”

  Thiết Long Thành cùng với cô gái kia nhìn nhau, nội tâm dấy lên sự hoảng sợ vô cùng.

  Bọn họ tuy biết Đệ Ngũ Khinh Nhu không hề xuất toàn lực, nhưng không nghĩ ra rằng Đệ Ngũ Khinh Nhu còn bảo lưu một lực lượng khổng lồ đến thế.

  “Ngoài ra, về mặt triều chính thì Đệ Ngũ Khinh Nhu còn được bá quan văn võ ủng hộ, tất cả người phản đối hắn không chết thì bị giáng chức, đều đứng ngoài vòng trung tâm quyền lực của Đại Triệu. Hắn một khi đã đưa ra kế sách gì thì căn bản không có người phản đối. Sự tập trung quyền lực này mới là lực lượng lớn nhất của hắn.”

  Sở Dương chậm rãi nói tiếp:

  “Hơn nữa, theo ta được biết thì Đệ Ngũ Khinh Nhu đã bí mật hiệp nghị cùng Lang Đình ở Bắc Cương thảo nguyên, bất quá nội dung cụ thể của hiệp nghị là gì thì ta không biết, nhưng ta biết có sự kiện như thế xảy ra.”

  Sở Dương đã ném ra một tin tức trọng yếu.

  ReplyDelete